Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Câți oameni pot participa la o petrecere de apartament. Marcel Vela: „Pentru a reduce riscurile, acest număr nu trebuie să fie depășit”

Ministrul de Interne Marcel Vela a clarificat câți pot participa la o petrecere de apartament, în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că regulile s-ar putea relaxa de la 1 sau 15 iunie.

Câți oameni pot participa la o petrecere de apartament. Marcel Vela: „Pentru a reduce riscurile, acest număr nu trebuie să fie depășit”

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Vela a afirmat într-un video publicat pe contul său de Facebook, în care a răspuns întrebărilor cetăţenilor, că la o aniversare organizată într-un apartament pot participa cel mult opt persoane.

„Limita de 8 persoane se referă la spaţii închise, de exemplu, într-un apartament cineva doreşte să îşi ţină ziua de naştere sau de nume. Pentru a reduce riscul, în spaţiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane”, a spus ministrul.

Se formează un nou epicentru al pandemiei de coronavirus! Explozie de cazuri de COVID-19! „Numărul deceselor se dublează la două săptămâni!”

„Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care ţin de slujbe religioase", a adăugat el.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Marcel Vela a mai spus că regulile ar putea fi relaxate după 1 iunie ori 15 iunie, în funcţie de parcursul epidemiei de coronavirus.

Recomandari