Antena Căutare

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

Un antioxidant pe care organismul uman îl produce în mod natural, într-o anumită situație, ar feri oamenii de formele severe de COVID-19. Obținerea lui costă zero lei și se poate face cu ușurință, acasă.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei! | profimediaimages.ro

Descoperirea a fost făcută de profesorul Zhen Yan de la Universitatea din Virginia (SUA). Specialistul a făcut un studiu referitor la motivele pentru care unii trec peste COVID-19, fie fără simptome, fie cu forme uşoare ale bolii, în timp ce alţii ajung la spital sau chiar la Terapie Intensivă.

Astfel, Zhen Yan a aflat că un antioxidant numit „Extracellular superoxide dismutase“ (EcSOD) joacă un rol crucial în combaterea COVID-ului.

Acest antioxidant se eliberează în corp, în mod natural, în timpul exerciţiilor fizice. Mai întâi, în muşchi, iar apoi, în urma circulaţiei sângelui, se „lipeşte“ de organele noastre vitale. Când un individ se angrenează în exerciţii fizice, în corp se eliberează cantităţi mai mari de EcSOD.

Cum porți CORECT masca de protecție. Ce trucuri poți să faci ca să respiri fără probleme. Doctorul Mihail Pautov: „Nu provoacă hipoxie dacă faci asta!” VIDEO

Articolul continuă după reclamă

„De multe ori, spunem că sportul e un medicament. Chiar dacă, în continuare, aflăm lucruri noi despre beneficiile obţinute prin exerciţii făcute, în mod regulat, nu e nevoie să aşteptăm până vom afla totul. Prin activităţi sportive, putem beneficia de efectele pozitive ale antrenamentelor fizice, despre care deja avem date concrete“, a explicat profesorul Zhen Yan.

Cum ajută oxidantul EcSOD în lupta cu COVID-19

Profesorul Zhen Yan a explicat cum acest antioxidant ne ajută în lupta cu COVID-19. Pe scurt, el previne sau reduce drastic riscul apariţiei sindromului ARDS, care afectează grav sistemul respirator, şi care se numără printre consecinţele grave ale bolii COVID-19.

Sindromul ARDS a fost identificat ca fiind una dintre principalele cauze ale decesului printre bolnavii de COVID-19. Ceea ce nu e tocmai surprinzător, pentru că oamenii de ştiinţă aveau deja date, chiar înainte de pandemie, potrivit cărora 45 la sută dintre cei cu sindromul ARDS mureau, potrivit adevarul.ro.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”

Acum, odată cu apariţia coronavirusului, aceste date au fost actualizate. Acestea arată că între 20 şi 42 la sută dintre cei infectaţi cu noul coronavirus vor dezvolta apoi sindromul ARDS. În plus, între 67 şi 85 la sută dintre cei care iau, mai întâi, noul coronavirus, iar apoi dezvoltă şi sindromul ARDS vor ajunge internaţi la Terapie Intensivă.

Exerciţiile fizice favorizează producerea antioxidantului EcSOD, ce, la rândul său, reduce riscul apariţiei sindromului ARDS. Cu cât un individ are o masă musculară mai dezvoltată, ceea ce se obţine prin antrenamente regulate cu greutăţi, nivelul antioxidantului EcSOD existent în corp creşte.

Fetiță de șapte ani, înjunghiată mortal de iubitul mamei ei. Ce făcuse micuța cu doar câteva ore înainte de a fi ucisă e... Caz dramatic la Buzău. Un bebeluș, depistat pozitiv cu noul coronavirus la scurt timp după ce a fost adus pe lume. Cine ...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România Vineri, 10.01.2025, 10:32
Un 2025 de excepție! Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x