Căutare Live

Niște Dorei din Piatra Neamț s-au enervat și și-au făcut singuri o trecere de pietoni! Ce pedepse usturătoare ar putea primi

Un bărbat și-a făcut singur o trecere de pietoni, în Piatra Neamț, pentru că nu aveam pe unde să traverseze. A cumpărat o găleată de vopsea lavabilă şi s-a apucat de treabă. Polițiștii au intervenit imediat.

Un grup de localnici și-a făcut singur o trecere de pietoni, în Piatra Neamț, pentru că nu aveau pe unde să traverseze. Au cumpărat o găleată de vopsea lavabilă şi s-au apucat de treabă. Polițiștii au intervenit imediat.

Ce a ieşit? O zebră nereuşită şi ilegală. Poliţiştii au luat imediat măsuri şi au chemat angajaţii de la Primărie să şteargă opera de artă, ce îi deruta pe şoferi.

Benzile albe erau desenate cu var lavabil şi nu a fost greu pentru muncitorii de la Primărie să le desfiinţeze.

„Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.”, a spus Mocanu Dimitrie, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Se pare că planul a fost pus la cale de un grup de părinţi. Cum în zonă nu există treceri de pietoni, aceştia ar fi încercat să le uşureze copiilor drumul spre şcoală

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Locomotiva trenului internațional Cluj-Viena, în flăcări! Călătorii au fost evacuați de urgență...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri