S-a aflat cauza accidentului din Suceava, soldat cu doi morți și șapte răniți! Tragedia ar fi putut fi evitată!

 

Două persoane au murit și alte șapte au fost rănite în urma unui accident teribil ce s-a produs pe DN 2E, în Suceava, iar primele concluzii arată că acesta a fost cauzat de explozia unui cauciuc al microbuzului ce transporta oameni în Italia. 

Astfel, primele concluzii ale accidentului petrecut vineri dimineaţa, pe DN 2E, în localitatea Sasca Nouă, din judeţul Suceava, arată că microbuzul în care se aflau opt persoane, condus de un bărbat din Paşcani, a pătruns pe contrasens, unde a lovit o autocisternă cu lapte după ce, în timpul deplasării, cauciucul din dreapta spate al microbuzului a explodat.

Ultimă oră! Accident cumplit în Suceava, între un microbuz și o autoutilitară! Două persoane au murit! A fost activat planul roșu de intervenție. Foto

Microbuzul efectua o cursă pe ruta Paşcani – Italia şi în el se aflau şapte călători şi şoferul. În urma impactului, o femeie a aflată în microbuz şi şoferul unui autoutilitare de transport lapte au murit pe loc. Alte şapte persoane, aflate în microbuz au fost rănite, dintre care trei sunt în stare foarte gravă.

Circulaţia pe DN 2E este în continuare blocată, în urma accidentului numeroase pachete aflate în microbuz, pregătite pentru a fi livrate în Italia, împrăştiindu-se pe carosabil şi pe câmp.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române poate fi folostă ca rută ocolitoare relaţia Fălticeni - Suceava - Gura Humorului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe