Antena Căutare

Caz revoltător în Târgu Jiu! Un tată a fost pus să liciteze pentru medicamentul pe care încerca să-l cumpere pentru copilul bolnav!

Caz revoltător într-o farmacie din Târgu Jiu! Un tată a fost pus în situaţia de   licita pentru medicamentul pe care voia să-l cumpere pentru copilul lui bolnav!

Caz revoltător într-o farmacie din Târgu Jiu! Un tată a fost pus în situaţia de licita pentru medicamentul pe care voia să-l cumpere pentru copilul lui bolnav!

Ajungi să licitezi pentru un medicament de 33 de lei. Şi nu licitezi medicamentul, licitezi viaţa şi sănătatea copilului tău.

Disperat, tatăl şi-a luat copilul şi au mers la Urgenţe. Apoi a povestit pe Facebook ce i s-a întâmplat.

A doua zi, la alți pacienți au primit acelaşi răspuns.

Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate au anunţat că vor face verificări. Medicamentul, care se dă şi compensat, îi ajută pe copiii care au viroze să respire. Nu are înlocuitor şi se găseşte cu greu în farmaciile de la noi pentru că este dat la export.

E OFICIAL! Majorări salariale de până la 15% pentru mai multe categorii profesionale! Cine sunt beneficiarii!... "Noi ne trezim dimineața, la ora 6.00, și mergem la muncă". Ce a pățit un român din Londra, după ce i-a dat ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x