Antena Căutare

"Noi ne trezim dimineața, la ora 6.00, și mergem la muncă". Ce a pățit un român din Londra, după ce i-a dat bani unui cerșetor (VIDEO)

Un român din Marea Britanie a avut parte de o adevărată surpriză după ce a ales să-i ofere bani unui cerșetor englez. La urmărit, iar descperirea lui a fost fabuloasa.

Un român din Marea Britanie a avut parte de o adevărată surpriză după ce a ales să-i ofere bani unui cerșetor englez. L-a urmărit, iar descperirea lui a fost fabuloasa.

Cerșetorul a intrat direct la jocuri de noroc. Până să îl oprească, omul deja băgase banii în aparate. Românul a povestit totul pe Facebook, într-un live, sfătunindu-i pe ceilalți români să nu mai facă greșeala lui.

Nu dați bani nimănui. Noi ne trezim dimineața la ora 6.00 și mergem la muncă, încercăm să strângem bani. Nu dați bani nimănui. Ăsta era mai bine îmbrăcat. I-am luat de mâncare și l-am întrebat de ce nu lucrezi, ești mare cât un gard. A zis că e bolnav. Păi asta nu înseamnă că trebuie să cerșești”, povestește bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Caz revoltător în Târgu Jiu! Un tată a fost pus să liciteze pentru medicamentul pe care încerca să-l cumpere pentru copi... PROGNOZA METEO 8 MARTIE. Ce surprize ne oferă VREMEA de Ziua Femeii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x