Căutare Live

Caz SCANDALOS la un spital din Ploiești! Un pacient operat pe creier a murit după ce a fost scăpat în cap, de pe targă - VIDEO

Un bărbat operat pe creier pentru extirparea unei tumori a murit la câteva zile după ce a căzut în cap de pe o targă, la Spitalul Judeţean din Ploieşti. 

Un bărbat operat pe creier pentru extirparea unei tumori a murit la câteva zile după ce a căzut în cap de pe o targă, la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Pacientul era transportat între două clădiri ale spitalului. Un brancadier şi o asistentă, ambii de la un serviciu privat de ambulanţă îl aveau în grijă pe bărbat.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar spitalul de stat şi oficialii ambulanţei private se acuză reciproc. Cazul a ajuns în atenţia ministrului Sănătăţii.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Condiții inumane! Studenții din căminele Universității București trăiesc printre gândaci și șobolani. Imagini înfiorătoa...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri