Antena Căutare

Caz ȘOCANT în Arad! A fost lăsat să moară pe stradă! „L-au tratat ca pe un animal”

Un bărbat a murit pe stradă în județul Arad, în apropierea unui bar pe care îl frecventa. Fiica lui reclamă că acesta a fost lăsat să moară pe caldarâm și că a fost „tratat ca un animal”.  

Un bărbat a murit pe stradă în județul Arad, în apropierea unui bar pe care îl frecventa. Fiica lui reclamă că acesta a fost lăsat să moară pe caldarâm și că a fost „tratat ca un animal”.

Există suspiciuni că victima, Vasile Pintea, ar fi fost lovit înainte să moară, potrivit Libertatea.

„A fost un alcoolic şi a devenit un om al străzii, dar până la urmă a fost om. Din păcate, a fost lăsat să moară pe stradă din cauza nepăsării, chiar lângă barul în care şi-a făcut traiul. Deşi căzut la pământ, nimeni nu i-a acordat îngrijiri şi nimeni nu a sunat la ambulanţă, chiar dacă acolo au fost prezente mai multe persoane”, a spus fiica lui, Adora Talpoş, pentru Știri din Sălaj.

„Poliţia a spus că moartea a fost suspectă şi se pare că a fost bătut, iar unele persoane au spus că arcada sa era spartă şi plină de cioburi de sticlă. Acum, aşteptăm autopsia. Ce este clar e faptul că tatăl meu a fost lăsat să moară în adevăratul sens fără ca oamenii de lângă să fi făcut ceva pentru a-l salva”, a adăugat femeia.

„Tatăl meu a rămas căzut pe caldarâm aproape 4 ore, până când concubina sa l-a găsit aproape mort. Femeia a căutat ajutor, dar proprietarul barului și alți săteni au refuzat să sune la salvare. Într-un final a venit Ambulanţa, dar după 45 de minute de resuscitare, tata a fost declarat mort”, a mai declarat Adora Talpoş.

Fiica lui Vasile Pintea, în vârstă de 31 de ani, în prezent stabilită în Italia, reclamă faptul că nimeni nu i-a acordat primul ajutor tatălui ei şi nici nu a sunat la 112.

„Suntem oameni, chiar dacă suntem de la oraş sau sat, bogătaşi sau săraci, alcoolişti şi oameni ai străzii. Un om nu poate fi lăsat să moară pe stradă ca un animal, fără să facem măcar un apel la 112. Tatăl meu putea fi salvat şi gândiţi-vă că îl locul lui putea fi oricine altcineva”, a spus tânăra.

Victima avea vârsta 58 de ani, era originar din comuna Hida, județul Sălaj, dar și-a întemeiat o familie la Zalău. A avut un fiu și o fiică. A muncit câțiva ani în Ungaria, apoi în Israel, dar ulterior, starea lui de sănătate s-a deteriorat și nu a mai fost apt de muncă.

În urmă cu 16 ani, bărbatul a plecat de acasă și, după un timp, soția lui a intentat divorț. El s-a stabilit în comuna Șagu, satul Cruceni, din județul Arad.

Situație REVOLTĂTOARE! Un individ care a atacat mai multe femei este om LIBER, din cauza VICTIMELOR sale! Ce au făcut fe... Incident TERIBIL într-o biserică din Constanța! Un bărbat în vârstă de 60 de ani a intrat în comă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x