Antena Căutare

Caz șocant! Peste 2.000 de fetuși au fost găsiți în casa unui medic

Rămășițele a peste 2.200 de fetuși au fost găsite în casa unui medic obstetrician din Statele Unite ale Americii. Acestea au fost descoperite după moartea medicului.

Rămășițele a peste 2.200 de fetuși au fost găsite în casa unui medic obstetrician din Statele Unite ale Americii. Acestea au fost descoperite după moartea medicului.

Descoperirea terifiantă a fost făcute de către membrii familiei doctorului Ulrich Klopfer, care a decedat pe 3 septembrie.

Apropiaţii căutau printre lucrurile medicului când au dat peste fetuşi. Aceștia au chemat de urgență poliţia. Nu există indicii care să sugereze faptul că avorturi ar fi fost făcute la locuinţa medicului.

Medicului i-a fost interzis să mai profeseze după ce în anul 2015 a provocat o întrerupere de sarcină unei fete de 13 ani.

Fetuşii au fost preluaţi de către legişti.

Peste o mie de grenade germane din Primul Război Mondial au fost descoperite într-o pădure... O mașină a fost lovită de fulger de două ori în câteva secunde VIDEO...
Chec cu ciocolată și inimioară albă. Rețetă perfectă pentru un cadou dulce
Pentru una dintre cele două zile din luna februarie, în care sărbătorim iubirea, ziua de...
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023. Berbecii muncesc mult pntru a-și îndeplini obiectivele. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că Berbecii fac tot ce le stă în putință ca...
Parteneri
Top 3 zodii care pot deveni cei mai aprigi dușmani. Sunt în stare de orice pentru a se răzbuna
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x