Antena Căutare

Caz șocant! Peste 2.000 de fetuși au fost găsiți în casa unui medic

Rămășițele a peste 2.200 de fetuși au fost găsite în casa unui medic obstetrician din Statele Unite ale Americii. Acestea au fost descoperite după moartea medicului.

Rămășițele a peste 2.200 de fetuși au fost găsite în casa unui medic obstetrician din Statele Unite ale Americii. Acestea au fost descoperite după moartea medicului.

Descoperirea terifiantă a fost făcute de către membrii familiei doctorului Ulrich Klopfer, care a decedat pe 3 septembrie.

Apropiaţii căutau printre lucrurile medicului când au dat peste fetuşi. Aceștia au chemat de urgență poliţia. Nu există indicii care să sugereze faptul că avorturi ar fi fost făcute la locuinţa medicului.

Medicului i-a fost interzis să mai profeseze după ce în anul 2015 a provocat o întrerupere de sarcină unei fete de 13 ani.

Fetuşii au fost preluaţi de către legişti.

Peste o mie de grenade germane din Primul Război Mondial au fost descoperite într-o pădure... O mașină a fost lovită de fulger de două ori în câteva secunde VIDEO...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x