Antena Căutare

Peste o mie de grenade germane din Primul Război Mondial au fost descoperite într-o pădure

Peste o mie de grenade din Primul Război Mondial au fost descoperite într-o localitate din  Vrancea. Descoperirea a fost făcute de către o echipă privată formată din persoane specializate în detectarea de obiecte de metal, care a solicitat imediat intervenția specialiștilor.

Peste o mie de grenade din Primul Război Mondial au fost descoperite într-o localitate din Vrancea. Descoperirea a fost făcute de către o echipă privată formată din persoane specializate în detectarea de obiecte de metal, care a solicitat imediat intervenția specialiștilor.

Grenadele au fost găsite într-o pădure din localitatea Câmpuri. Pirotehniștii ajunși la fața locului au scos din pământ 1.087 de grenade germane din Primul Război Mondial.

„Au descoperit grenade, ne-au chemat pe noi. La final, după asanare specialiștii au numărat 1.087 de grenade defensive provenite din Primul Război Mondial. Este vorba despre grenade fabricate în Germania. Descoperirea a fost făcută în localitatea Câmpuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Accident în Vâlcea. Cinci persoane au fost rănite, printre care și un minor... Caz șocant! Peste 2.000 de fetuși au fost găsiți în casa unui medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x