Antena Căutare

Avocatul familiei Melencu se teme pentru el și familia sa! Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat: "Șobolan, te termin, îți violez fata”

Cazul Caracal pare departe de final. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, susține că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia și se teme pentru el și pentru cei dragi.

Avocatul familiei Melencu se teme pentru el și familia sa! Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat: "Șobolan, te termin, îți violez fata”
Gheorghe Dincă

Tonel Pop și Gheorghe Dincă au fost față în față, în timpul audierilor de luni, din prezența procurorilor DIICOT. Avocatul familiei Melencu a povestit că întâlnirea cu criminalul din Caracal a fost neplăcută și că Dincă a amenințat că, dacă are copii, „îi va viola”.

Citește și: Tort şi baloane pentru Luiza, în sala de clasă unde învăța. Colegii, gest emoționant pentru fata care azi ar fi împlinit 19 ani

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, să ne sperie”, a declarat Tonel Pop, pentru Mediafax. „Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe", a mai spus Pop, pentru sursa citată.

Tonel Pop a adăugat că Gheorghe Dincă a început să facă foarte urât și că s-a apropiat de el și că l-a amenințat, spunând: „Șobolan, te termin”.

Însă, spusele lui Tonel Pop sunt infirmate de avocatul lui Dincă, care susține că toată situația a fost doar o neînțelegere și că, de fapt, clientul lui a amenințat că îl va da pe Pop în judecată, după ce a fost acuzat că și-a violat fiica.

„I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că și-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înțeles, că fiica, fiicele… Asta i-a reproșat domnul Dincă domnului Tonel Pop”, a explicat Claudiu Lascosnchi, avocatul lui Dincă.

Teodor, un puști de 18 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama acestuia, disperată: ”Ajutați-mă să-l găsesc, v... Pedepse maxime de 15 ani închisoare pentru cei doi pompieri din dosarul Colectiv. Aceștia știau că localul nu deține avi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x