Căutare Live

Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, de către gardieni! Ce ascunde criminalul

Cazul crimelor de la Caracal a șocat România și numeroase întrebări au rămas fără răspuns. Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, se află în arestul IPJ Olt. Cum l-au găsit recent gardienii?

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Este deja cunoscut faptul că Gheorghe Dincă s-a plâns în repetate rânduri de condițiile neprielnice din arest, explicând ba că nu îi place mâncare, ba că nu se poate odihni sau că se simte rău.

În perioada în care a stat în arest în București, criminalul de la Caracal a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil, fiindcă ai săi colegi de celulă l-au respins și s-au comportat urât.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă s-a plâns că suferă de insomnii din cauza disconfortului și acest lucru pare să își fi pus amprenta și asupra sănătății sale.

Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, de către gardieni! Ce ascunde criminalul

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

În luna decembrie, acesta a fost dus la spital, unde i s-au făcut numeroase teste și analize. Medicii i-au prescris un tratament pentru a preîntâmpina agravarea problemelor de sănătate.

Totuși, se pare că starea de sănătate a lui Gheorghe Dincă nu s-a îmbunătățit. Surse din apropierea criminalului de la Caracal au dezvăluit pentru presă faptul că bărbatul are noi probleme de sănătate sau că cele vechi i s-au agravat, din cauza stresului la care este supus.

Avocatul lui Gheorghe Dincă nu a oferit mai multe informații despre starea în care se află inculpatul, informează cei de la wowbiz.ro.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri