Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cazul Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, ce pot schimba cursul anchetei! „Eu știu unde...”

Apar noi informații cutremurătoare despre cazul Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Au apărut noi imagini cu Luiza Melencu, tânăra dispărută în urmă cu câteva luni!

Caracal: Imagini noi cu Luiza Melencu, ce pot schimba cursul anchetei! Ce detalii au mai ieșit la iveală despre acest caz

Recent, în mediul online au apărut noi imagini cu Luiza Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie din Caracal. Rudele și prietenii tinerei speră în minunea ca adolescenta să fie în continuare în viață. La câteva luni după disparație, un apel la 112 anunța un scenariu similar!

După ce Luiza Melencu a dispărut de acasă, Alexandra Măceșanu a fost luată cu mașina la ocazie de către Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Bărbatul a dus-o la el acasă, unde a violat-o și a sechestrat-o. Când Gheorghe Dincă era plecat în oraș cu treabă, tânăra a reușit să pună mâna pe telefonul inculpatului și să sune la 112, anunțând că a fost violată și răpită de către un bărbat care a luat-o cu mașina la ocazie.

Atunci, autoritățile au fost acuzate că ar fi putut s-o salveze pe tânără Alexandra Măceșanu dacă ar fi intervenit mult mai rapid și mai eficient.

Totuși, dispariția acesteia a scos la iveală faptul că Gheorghe Dincă este cel care a răpit-o și pe Luiza Melencu.

LUIZA MELENCU ESTE ÎN VIAȚĂ?!

Ulterior au ieșit la iveală tot felul de informații șocante despre cazul crimelor de la Caracal, în care este inculpat Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Au fost voci care au spus că Luiza Melencu a fost luată de o rețea de proxeneți și dusă în Italia pentru a practica prostituția. Ba mai mult decât atât, români stabiliți acolo au mărturisit că au văzut-o pe Luiza pe străzile unde se practică prostituția, singură și speriată.

Acum, rudele și prietenii nu încetează să se roage și să spere că Luiza Melencu mai este în viață și că se va întoarce acasă.

Totuși, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a mărturisit că el le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi declarat că „numai el și Dumnezeu știu unde se află fetele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro