Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu este în viață?! Mama ei a făcut dezvăluiri bombă: „Dincă spune adevărul! O să spună curând că nu a omorât-o pe Alexandra”

Cazul Caracal se adâncește tot mai mult în mister și Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a reușit să-i pună pe toți pe jar după ce a anunțat faptul că dorește să își schimbe declarațiile! Mama tinerei Alexandra Măceșanu a făcut o dezvăluire uluitoare!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

În cursul zilei de luni, mama tinerei Alexandra Măceșanu, cea despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut o dezvăluire cutremurătoare.

Mai exact, femeia a dezvăluit presei faptul că ea crede că Gheorghe Dincă nu a omorât-o pe Luiza Melencu și că, cel mai probabil, va mărturisi în curând și faptul că nici pe Alexandra Măceșanu nu a omorât-o!

Gheorghe Dincă, cel despre care se crede că a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

„Nici nu ne gândim la așa ceva”, a spus ea, luni seară, la Antena 3, când a fost întrebată de maortea fiicei sale, Alexandra Măceșanu.

„Dincă spune adevărul când spune că nu a omorât-o pe Luiza. Peste foarte puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”, a mai spus femeia.

Teodora Măceșanu spune că oasele din butoi au fost plantate, pentru a se pierde urma Alexandrei. Femeia crede că fiica ei a fost și ea răpită și dusă în străinătate, la fel ca Luiza Melencu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro