Căutare Live

Cazul Sorina: Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea de suspendare a adopţiei

Hotărârea judecătorească de adopţie a Sorinei, fetiţa de 8 ani de la Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români din SUA, rămâne valabilă, scrie Ziarul de Craiova. Potrivit sursei citate, magistraţii Curţii de Apel Craiova a respins, vineri, cererea de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care fetiţa a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, vineri, cererea de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care Sorina, fetiţa de la Baia de Aramă, a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA.

Hotărârea judecătorească de adopţie a Sorinei, fetiţa de 8 ani de la Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români din SUA, rămâne valabilă, scrie Ziarul de Craiova.

Potrivit sursei citate, magistraţii Curţii de Apel Craiova a respins, vineri, cererea de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care fetiţa a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA.

La procesul de vineri, mama adoptivă a Sorinei s-a prezentat, alături de mai mulţi avocaţi.

Cererea a fost făcută de procurorul general Bogdan Licu.

Judecătorul Ionel Grigorie de la Curtea de Apel Craiova a declarat, vineri, pentru News.ro că hotărârea magistraţilor Curţii de Apel Craiova are caracter închis.

”Astăzi (vineri – nr.r) s-a judecat suspendarea hotărârii de adopţie în cazul Sorinei, însă decizia are caracter închis. Săptămâna viitoare se va judeca revizuirea sentinţei de adopţie, dar şi aceasta are caaracter închis”, a declarat Ionel Grigorie.

Totodată, la Tribunalul Olt nu a ajuns încă dosarul privind interzicerea părăsirii ţării de către Sorina, astfel că nu a fost stabilit un termen de judecare.

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au declinat către Judecătoria Drobeta Turnu Severin competenţa de soluţionare a solicitării procurorului general interimar, Bogdan Licu, privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiţa de opt ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială adresată Tribunalului Mehedinţi prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina. De asemenea, Licu a formulat o cerere de revizuire a sentinţei prin care a fost încuviinţată adopţia şi a cerut suspendarea executării sentinţei.

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole

Sursa : news.ro

Lovitură de teatru în cazul adopției Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă! Cererea procurorului general a fost r... Peste două sute de persoane din Botoşani au protestat faţă de lipsa autostrăzilor în zona Moldovei...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri