Antena Căutare

Cazul ursului abandonat între Sovata şi Praid: Animalul a fost împuşcat. Poliţiştii au deschis dosar penal

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Harghita au declarat că ursul care a agonizat pe şosea, între Sovata şi Praid, a fost împuşcat de către vânători, după ce a fost tranchilizat, iar în această cauză poliţiştii au deschis un dosar penal.

Conform IPJ Harghita, specialiştii au tranchilizat ursul care fusese rănit grav de o maşină, iar apoi medicii veterinari au stabilit că rănile suferite de acesta erau prea grave şi a fost luată decizia uciderii lui. Animalul fost împuşcat de un vânător, cadavrul ursului fiind ridicat apoi de pe carosabil.

Reprezentanţii IPJ Harghita au precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de braconaj pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea acestui eveniment, menţionând că încadrarea juridică a faptei se poate modifica pe parcursul cercetărilor.

Sursa : news.ro

Citerste si:

Proasta gestionare a situaţiei ursului din Harghita a fost pedepsită. Prefectul a fost demis de către Guvernul Orban

Caz șocant în Harghita. Ursul care a agonizat aproape o zi, a fost tranchilizat și apoi împușcat. Prefectul județului a fost demis de ministrul de Interne

Proasta gestionare a situaţiei ursului din Harghita a fost pedepsită. Prefectul a fost demis de către Guvernul Orban... Veneţia: O nouă maree a lovit oraşul, pentru care este cea mai grea săptămână din ultimii 150 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x