Antena Căutare

Cazuri noi de coronavirus în România ar putea apărea în curând! Detaliul ignorat de toți

Potrivit ultimelor informații transmise de autoritățile din România, în present există doar patru cazuri de coronavirus, confirmate în mod oficial. Totuși, o ipoteză lansată recent arată când va crește semnificativ numărul de îmbolnăviri!

Cazuri noi de coronavirus în România ar putea apărea în curând! Detaliul ignorat de toți Galerie
Patru persoane au fost confirmate cu coronavirus în România

Din informațiile prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, 37 de persoane se află în carantină, iar 9.639 sunt monitorizate la domiciliu.

Potrivit sursei citate, 551 de probe prelevate de la persoanele care au sosit în România din zone afectate sau care au intrat în contact cu persoanele confirmate ca fiind infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus) au fost prelucrate, în cele cinci centre de la nivel naţional.

Dintre cele 551, 4 au ieşit pozitive, restul de 547 de probe analizate fiind cu rezultat negativ, adică persoanele testate nu sunt purtătoare ale virusului.

CAZURI NOI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA?

Primul caz de coronavirus din România a fost confirmat în data de 26 februarie.

Cazuri noi de coronavirus în România ar putea apărea în curând! Detaliul ignorat de toți

Patru persoane au fost confirmate cu coronavirus în România

Patru persoane au fost confirmate cu coronavirus în România

În weekendul 22-23 februarie, un cetățean Italian a vizitat țara noastră și s-a prezentat la spital, la revenirea în Italia, în regiunea Rimini, întrucât s-a simțit rău.

Testele au arătat că are coronavirus, așa că autoritățile din România au intrat în stare de alertă și au încercat să identifice persoanele care au intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani. În câteva zile a fost confirmat și primul caz de coronavirus din țara noastră, pacientul fiind angajat la barul cetățeanului italian.

Dacă ne luăm după faptul că perioada de incubație este curpinsă între 1 și 14 zile, atunci nue ste exclus să auzim de noi cazuri de coronavirus confirmate în săptămâna aceasta, dar și la începutul săptămânii viitoare!

O mamă din Oradea a refuzat să dea bani pentru cadoul învățătoarei! Reacția părinților este colosală! „Este ilegal”... Protest cu măşti de gaz la Ministerul Mediului! Se cer măsuri urgente pentru oprirea poluării în marile oraşe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x