Antena Căutare

Ce a făcut un polițist din Eforie pentru o fetiță care nu se putea opri din plâns. Gestul lui a emoționat toată țara

Un polițis român a emoționat pe toată lumea cu gestul său atunci când o fetiță a avut nevoie de ajutor său. Bărbatul nu a stat deloc pe gânduri și a acționat promt pentru a-i readuce zâmbetul pe buze.

imagine cu o fetita blonda plangand cu capul in maini
Ce a făcut un polițist din Eforie pentru o fetiță care și-a pierdut pisica. Forțele de ordine au reacționat promt | Shutterstock

Un polițist român a emoționat pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut față de o fetiță care își pierduse pisica. Pentru că micuța era extrem de afectată de pierderea animalului ei de companie, tatăl ei a apelat șa forțele de ordine. Fară să stea gânduri, polițistul a luat cerea acestuia foarte în serios și a acționat imediat.

Ce a făcut un polițist din Eforie pentru o fetiță care și-a pierdut pisica. Forțele de ordine au reacționat promt

Ioana, o fetiță în vâstă de 9 ani din Eforie, a trăit clipe de frică după ce și-a pierdut pisica. Pentru că nu a reușit să o găsească pe nicăieri, iar micuța nu se mai oprea din plâns, tatăl ei a luat o decizie inedită.

Bărbatul a apelat la ajutorul forțelor de ordine pentru a-i găsit pisica fiicei sale. Încă de la primele ore ale dimineții, acesta a mers la secție unde a prezentat situația. Acesta a dezvălui că e posibil ca cineva să fi furat puiul de pisică al fiicel sale care de atunci nu se mai oprește din plâns.

Citește și: Ce le-a făcut în trafic un polițist șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai. Ceilalți conducători l-au numit erou

Forțele de ordine au luat foarte în serios problema și s-au mobilizat rapid. Astfel, în doar o oră, polițiștii au reușit să găsească animalul de companie care, din fericire, nu fusese furat, ci doar se rătăcise.

Mai mult, după ce au găsit puiul, un polițist a mers acasă la Ioana și i l-a înmânat personal. Povestea a fost făcută publică pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne, unde a stârnit o mulțime de reacții.

„Dimineață, tatăl Ioanei, o fetiță de 9 ani, din Eforie a intrat în sediul poliției.

- Nu îmi pot opri fata din plâns, vă rog să mă ajutați!

- Ce s-a întâmplat? l-au întrebat polițiștii.

- Cred că cineva i-a furat pisica fetei mele. Vă rog să mă credeți că nu veneam la dumneavoastră, dar chiar nu pot să o liniștesc.

Polițiștii s-au mobilizat imediat și, în mai puțin de o oră, au găsit puiul de pisică. Nu fusese furat, doar se rătăcise.

Au mers apoi la casa fetiței.

A răspuns chiar ea la ușă, încă mai plângea.

-Tu ești Ioana?

-Da! a răspuns fetița.

-Am găsit pisica ta!

Cu lacrimi în ochi, dar de data aceasta de bucurie, strângând pisica la piept, Ioana le-a mulțumit polițiștilor.

Știm că acest caz poate părea banal, dar ce sentiment frumos este să știi că ai redat zâmbetul pe chipul unui copil!

FELICITĂRI!”, se arată în postarea de pe contul MAI, însoțită și de o fotografie cu omul legii și micuța în timp ce își îmbrățișează pisica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce să răspunzi atunci când poliția te trage pe dreapta pentru depășirea vitezei. Trucul unui avocat ca să scapi nepedepsit

Povestea a adunat peste 12 mii de reacții și comentarii în mediul online, cel mai mulți felicitând forțele de ordine pentru seriozitatea cu care au tratat situația.

„Felicitări! Pentru că înainte de toate suntem oameni cu trăiri, sentimente! Astfel putem schimba abordarea lucrurilor în diferite situații! Misiuni ușoare tuturor!”, a scris un internaut.

„Pentru tatal Ioanei, respect! Domnii Politisti implicati, va iubesc!”, a mai spus un utilizator.

„Felicitări! Ați redat zâmbetul acestui copil!”, a adăugat altcineva.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Cum deosebești banii falși de cei reali. Tot mai multe bancnote contrafăcute sunt în circulație, spun autoritățile... Doi munitori din București, eroi pentru șapte pui de câine. Cum au reușit să îi salveze de sub un container de pe șantie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x