Antena Căutare

Ce le-a făcut în trafic un polițist șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai. Ceilalți conducători l-au numit erou

Un polițist a fost felicitat în mediul online de mii de oameni pentru ce le-a făcut în trafic șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai.

colaj de imagini cu un politist si coloana de masini Galerie
Un polițist a fost felicitat în mediul online de mii de oameni pentru ce le-a făcut în trafic șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai.

Peste 1.000 de persoane îl felicită pe un polițist după ce s-a viralizat filmarea în care apare.

Citește și: Portret rar al Prințesei Diana, scos de la naftalină și făcut public. Cât de frumoasă era la 27 de ani

Ce le-a făcut în trafic un polițist șoferilor care depășeau coloana pe linia de tramvai. Ceilalți conducători l-au numit erou

Într-o zonă aglomerată din București, unde șoferii preferă să folosească banda pentru tramvai pentru a fenta coloana, omul legii a găsit o metodă pentru a le oferi acestora o lecție.

A preferat să procedeze așa, în loc să aplice sancțiuni. Într-o filmare realizată de către unul dintre șoferii care conduceau regulamentar, se observă faptul că pe bulevardul, care are două benzi pe sensul de mers, se circula bară la bară. Inclusiv pe linia de tramvai se formase coloană.

Pentru a îi face pe șoferi să respecte regulile de circulație și, respectiv să se respecte reciproc, polițistul s-a așezat pe banda de tramvai și i-a întors din drum pe șoferii care încercau să intre pe banda 2.

Citește și: Cât costă un bilet la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă. Prețul nu este deloc modest

Neavând de ales, conducătorii întorceau rând pe rând mașinile pentru a se așeza pe banda destinată circulației autovehiculelor.

Gestul polițistului a fost apreciat și aplaudat în mediul online de o mulțime de persoane. În mediul online, clipul a primit peste 33.000 de aprecieri și peste 13.000 de comentarii.

”Acest polițist este eroul zilei! Toți "smecherii" care depășeau coloana au fost întorși din drum. Alternativa era reținerea permisului de conducere, deci au scăpat ieftin!”, este textul care descrie acțiunea polițistului în clipul postat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru depășirea coloanei la semafor amenda este 580 de lei cu reținerea permisului pentru 30 de zile, iar pentru nerespectarea marcajului linie continuă sancțiunea este de 870 de lei sau 435 dacă se achită în 15 zile, a explicat, Andra Arsintescu, inspector Brigada Rutieră București, în ianuarie 2023.

Citește și: Vreme severă în România! Avertismentul autorităților pentru mai multe județe din cauza fenomenenlor meteorologice

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Portret rar al Prințesei Diana, scos de la naftalină și făcut public. Cât de frumoasă era la 27 de ani... Cum i-a păcălit un român pe toți că e fiul unui afacerist prosper. Primea mese gratuite la restaurant și plimbări cu eli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x