Antena Căutare

Primele imagini cu clădirea fostului club Bamboo după incendiul violent! Ce a mai rămas din locul în care se distrau mii de tineri

Clădirea fostului club Bamboo din Mamaia s-a făcut scrum în noaptea de luni spre marți, după ce un incendiu a izbucnit imediat după ora 1:00. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit.

Clădirea fostului club Bamboo din Mamaia s-a făcut scrum în noaptea de luni spre marți, după ce un incendiu a izbucnit imediat după ora 1:00. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul care a izbucnit în clădirea fostului club Bamboo în jurul orei 1:00, iar autoritățile au fost alertate de o persoană care trecea prin zonă. Șapte mașini de luptă cu apă și spumă, precum și o autoscară au fost mobilizate pentru a stinge focul care se manifesta violent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă", a precizat Anamaria Stoica.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6:30, iar acum au apărut imagini care arată ce a mai rămas din clubul în care ieșeau să se distreze zeci de mii de tineri.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele incendiului care a mistuit clădirea fostului club Bamboo.

Tânăr din Cluj-Napoca, bătut de polițiști după ce a criticat intervenția de la Caracal: ”Am fost lovit cu picioarele!” C... Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz lăsat nesupravegheat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x