Antena Căutare

Ce a pățit o taximetristă din Pitești care a anunțat curse gratuite pentru votanți!

O femeie din Pitești s-a trezit că are probleme cu legea după ce a anunțat, în calitate de taximetrist, că oferă curse gratuite celor care merg la vot.

O femeie din Pitești s-a trezit că are probleme cu legea după ce a anunțat, în calitate de taximetrist, că oferă curse gratuite celor care merg la vot.

Femeia a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță acest lucru, dar în scurt timp Poliția s-a sesizat. Iată textul:

„Hei piteștene… Mâine mergem la vot! Fără pretexte și fără excepții!

Votezi cu cine vrei….și pentru ce vrei! Iar dacă ai buletinul la tine(dovada că ai votat) și nimerești la mine in mașină…….primești cursa gratis!

Eu ies o zi pe strada pentru tine! Tu ieși 10 minute din casa pentru viitorul tau?”, a scris tânăra de 37 de ani, pe Facebook.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă femeia va răspunde penal pentru mesajul postat.

Cel mai probabil femeia nu va fi trasă la răspundere, având în vedere că nu a specificat cu cine să voteze clienții care ar fi urmat să fie transportați gratis."

Femeia răspunde acum în fața legii pentru faptul că a încercat să influențeze pe cei din jur în privința votului.

Românii cu drept de vot sunt așteptați la urne, duminică, 26 mai, pentru a-i alege pe cei care vor reprezenta România în Parlamentul European și pentru a răspunde celor două întrebări ale referendumului pe justiţie.

Sursa: Antena 3

Românii din diaspora, lovitură puternică! Mesajul disperat pentru rudele din țară: „Le cerem să...”... România, zguduită de cutremure! Al cincilea seism s-a produs în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x