Antena Căutare

România, zguduită de cutremure! Al cincilea seism s-a produs în urmă cu puțin timp

Al cincilea cutremur s-a înregistrat duminică, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri. Ce anunță specialiștii?

Al cincilea cutremur s-a înregistrat duminică, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri. Ce anunță specialiștii?

Potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade s-a produs, duminică seară, în judeţul Vrancea.

Seismul a fost înregistrat la ora 21:40:03, la o adâncime de 190 de kilometri.

România, zguduită de cutremure! Al cincilea seism s-a produs în urmă cu puțin timp

”Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (37km), Nehoiu (42km), Slănic-Moldova (45km), Târgu Secuiesc (47km), Tîrgu Ocna (52km)”, a transmis INCDFP, informează news.ro.

Acesta este al cincilea cutremur înregistrat duminică. Trei au fost în judeţul Vrancea, unul în Buzău şi unul în Marea Neagră.

Ce a pățit o taximetristă din Pitești care a anunțat curse gratuite pentru votanți!... Program Papa Francisc în România, traseul complet al Suveranului Pontif. Unde poate fi văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x