Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Degeaba și-a cerut iertare! Ce a pățit „Spartacus Idolu Fetelor”, imediat după ce le-a spus polițiștilor că „Ami pare rău”. Oamenii legii, mesaj viral pentru „petrecăreț”

Vasile Badea, cunoscut și ca „Spartacus Idolu Fetelor”, este unul dintre instigatorii scandalului uriaș din cartierul Rahova, în seara de Paște. Cu toate că „Idolu” și-a cerut iertare, într-un mod inedit, polițiștilor, se pare că eforturile lui nu au fost apreciate de forțele de ordine. Oamenii legii, răspuns viral pentru „petrecăreț”!

Degeaba și-a cerut iertare! Ce a pățit „Spartacus Idolu Fetelor”, imediat după ce le-a spus polițiștilor „Ami pare rău”

După o noapte petrecută în arest, Vasile Badea, autointitulatul „Spartacus Idolu Fetelor”, a transmis un mesaj polițiștilor, după scandalul pe care l-a provocat în cartierul Rahova, chiar în seara de Paște.

„Ami pare rău la domni politisti”, a scris el pe Facebook.

Însă scuzele nu l-au ajutat să scape de necaz. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alături de el, alte patru persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală. În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

„Asta da minune de Paști!”

Anunțul arestării preventive a lui Spartacus a fost făcut și pe pagina de Facebook „Sindicatul Europol”, alături de un mesaj special pentru „Idolu Fetelor”:

„Spartacus "Idolu Fetelor" a fost arestat preventiv pentru 30 de zile împreună cu încă 4 petrecăreți.
P. S. Când ceri să vină poliția și Dumnezeu îți îndeplineste dorințele. Asta da minune de Paști, 30 de zile în arestul poliției”

Citete și:

Bărbat din Hunedoara, scos cu forța din casă, de polițiști, după ce ieșise fără declarație pe proprie răspundere! „Ai putere acum, mă? Jegule! Hai, loveşte-mă!” - VIDEO

Sute de polițiști și jandarmi, mobilizați în cartierul Rahova

Sute de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i liniști pe cei care s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați de vecinii exasperați în cartierul Rahova. Zeci de petrecăreți au fost săltați și duși la Poliție pentru audieri, iar printre aceștia numărându-se și Spartacus, cel care a inițiat scandalul.

Citește și:

„Lasă pistolul jos! L-a omorât!” Scandal uriaș, după ce un bărbat prins la volan, fără permis și declarație pe proprie răspundere, a fugit în curtea unor romi- VIDEO

Zeci de persoane au fost reținute în urma acestui scandal

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

„La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei.

Recomandari