Antena Căutare

S-a aflat! Ce amendă colosală a plătit Ludovic Orban, după ce a fost pozat fără mască și fumând în cabinet

Premierul României, Ludovic Orban, a reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online după ce a apărut o fotografie în care este surprins când fumeaază și consumă băuturi alcoolice, alături de alți miniștri, în cabinetul său!

S-a aflat! Ce amendă colosală a plătit Ludovic Orban, după ce a fost pozat fără mască și fumând în cabinet Galerie
Ludovic Orban riscă o amendă colosală

O fotografie în care Ludovic Orban bea şi fumează alături de mai mulţi miniştri, în cabinetul său a devenit, de ieri, virală pe internet.

UPDATE: Potrivit informațiilor, premierul a plătit sâmbătă două amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise”, au transmis reprezentanții Guvernului.

Conform acestora, premierul consideră că „regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”.

CE AMENDĂ RISCĂ PREMIERUL LUDOVIC ORBAN

În imagine se observă cum Orban, Raluca Turcan, precum şi miniştrii Economiei, Transporturilor şi Afacerilor Externe încalcă nu doar interdicţia de a bea şi fuma în instituţii publice, dar şi normele de distanţare.

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru români! Consumul de alcool în spații publice, lege nouă! Care sunt regulile

Premierul a recunoscut că a dat petrecere, la serviciu, de ziua sa şi spune că va plăti toate amenzile care se impun.

S-a aflat! Ce amendă colosală a plătit Ludovic Orban, după ce a fost pozat fără mască și fumând în cabinet

Ludovic Orban riscă o amendă colosală

Ludovic Orban riscă o amendă colosală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din martie 2016, fumatul este interzis în toate spațiile publice închise. Cei care încalcă legea riscă o amendă între 100 și 500 de lei. În plus, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, mijloacele de transport în comun, autogări, gări, se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 de lei.

citește și: Ludovic Orban, pozat când dă petrecere cu țigări și băutură în cabinet! Ce explicație a dat: „Mi-au făcut o surpriză”

La cele două amenzi pentru fumat și consum de băuturi alcoolice s-ar putea adăuga și o altă sumă, mult mai generoasă. Motivul? Așa cum se vede în imagine, miniștrii nu păstrează regulile privind distanțarea socială, numărul de persoane dintr-un grup sau folosirea de măști de protecție!

Așadar, Ludovic Orban riscă o amendă destul de generoasă pentru modul în care a ales să-și serbeze ziua de naștere, în cabinet.

Polițist târât cu mașina și rănit de un șofer din București! Cum s-a terminat incidentul... Şomajul tehnic va continua după 1 iunie. Cine poate primi în continuare indemnizația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x