Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Ludovic Orban, pozat când dă petrecere cu țigări și băutură în cabinet! Ce explicație a dat: „Mi-au făcut o surpriză”

O fotografie în care Ludovic Orban bea şi fumează alături de mai mulţi miniştri, în cabinetul său a devenit, de ieri, virală pe internet. Premierul a oferit și primele explicații!

Ludovic Orban, la petrecerea din cabinetul său

În imagine se observă cum Orban, Raluca Turcan, precum şi miniştrii Economiei, Transporturilor şi Afacerilor Externe încalcă nu doar interdicţia de a bea şi fuma în instituţii publice, dar şi normele de distanţare.

LUDOVIC ORBAN, PRINS CÂND FUMEAZĂ ÎN CABINET

Premierul a recunoscut că a dat petrecere, la serviciu, de ziua sa şi spune că va plăti toate amenzile care se impun.

citește și: „Nu mai purtați măști de protecție”! Organizația Mondială a Sănătății, anunț controversat! Ce pericole ignoră oamenii

Relaxat, cu ţigara în mână, premierul se bucură de compania miniştrilor săi. Fără măşti, dar cu pahare în mână sau pe masă, apropiaţii lui Ludovic Orban l-au vizitat pe primul ministru, de ziua lui, pe 25 mai.

"Mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey."

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Alături de Ludovic Orban sunt vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Economiei, Virgil Popescu şi cel al transporturilor, Lucian Bode. Nimeni nu poartă masca pe figură. Doar Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, poartă mănuşi. Iar între degete, un trabuc!

"Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană."

Nu se ştie, încă, cine a făcut fotografia. Cert este că, de ieri, imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare. Glumele nu au întârziat să apară.

Într-o serie de parodii foto, petrecerea premierului este spartă fie de Ciprian Marica, în faimosul său prosop, fie de rapperul Snoop Dogg, cunoscut drept mare fumător.

Recomandari