Antena Căutare

Ce-ar face Videanu cu 1.500 de lei, o sotie somera si un copil la facultate

Ministrul Adriean Videanu ne asigura ca s-ar descurca foarte bine cu un salariu de 1.500 de lei si cu o nevasta somera. Ba ar mai putea sa si tina un copil la facultate! Bineinteles ca ministrul Economiei nu poate decat sa-si imagineze cum arata o astfel de viata, pentru ca este unul dintre cei mai bogati ministri ai Cabinetului Boc.

Jurnalistii de la publicatia online renne.ro l-au pus pe Adriean Videanu sa se puna in pielea unui profesor de provincie, cu un salariu de 1.500 de lei, o sotie somera si un copil la facultate. Intrebat cum ar gestiona acesti bani, Videanu a raspuns simplu si sec: "bine".

"Pai fiecare isi gestioneaza banii in functie de prioritatile pe care si le face. Stiti cum este vorba romaneasca, nu te intinde mai mult decat ai plapuma. Asta e", spune Videanu.

La fel ca presedintele Traian Basescu, si ministrul Economiei ii trimite pe profesori sa-si mai ia o slujba.

"In primul rand, m-as gandi sa mai am un nou job, sa pot avea venituri suplimentare. Evident, cu aceasta suma nu poti sa ai asteptari foarte mari, de aceea trebuie sa incerci tu singur sa-ti gasesti solutii pentru tine in ideea de a-ti completa veniturile", mai spune ministrul.

Pentru Adriean Videanu insa, profesorul de provincie e doar cel care traieste la tara.

"Nu e o rusine nici sa muncesti pamantul, nici sa gasesti solutii suplimentare", a mai declarat Videanu.

Bebelusul mort azi noapte este cel despre care familia fusese anuntata eronat ca a murit, miercuri... Urmarile tragediei: Incepe verificarea tehnica a spitalelor PMB!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x