Antena Căutare

Bebelusul mort azi noapte este cel despre care familia fusese anuntata eronat ca a murit, miercuri

Cel de-al cincilea bebelus care si-a pierdut viata in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti este cel despre care familia fusese anuntata eronat ca a murit, in cursul zilei de miercuri. Informatia a fost confirmata, joi, de catre preotul spitalului "Grigore Alexandrescu", cel care le-a transmis in ziua precedenta ca fiul lor se afla inca in viata.



"M-a sunat Politia Capitalei, ne-au transmis condoleante. Noi tot mai speram, tot speram... Ni s-a spus ieri ca este in continuare in stare grava, astazi am auzit din nou despre el ca este in stare grava"


"Mi-au dat telefon si mi-au spus ca le-a murit copilul. Eu nu am crezut, pentru ca il vazusem cu 15 minute inainte. A fost vorba de o minciuna", a declarat preotul spitalului.



"Parintii au vazut copilul, au vazut ca e intr-adevar intr-o situatie critica, dar ca traieste", a mai spus preotul.

Oamenii vor sa se faca dreptate si spun ca nu mai au incredere in sistemul medical din tara noastra.

Dupa ce a aflat ca fiul sau traieste, Andrei Dragomirescu a mers la Maternitatea Giulesti pentru a ridica certificatul de nastere al micutului.

Miercuri noapte, familia a fost anuntata, din nou, ca bebelusul nu a supravietuit. De aceasta data, informatia a venit direct de la medicii care il ingrijeau. Cei doi sunt nevoiti acum sa treaca pentru a doua oara prin cosmarul trait cu o zi in urma.

SOCANT! Au fost anuntati ca le-a murit copilul la Maternitatea Giulesti, desi acesta traieste

Un copil de opt ani a murit inecat, la Mamaia... Ce-ar face Videanu cu 1.500 de lei, o sotie somera si un copil la facultate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x