Antena Căutare

Ce au descoperit autoritățile române în pungile de cereale cărate de două femei, în aeroport. Imediat au fost oprite cele două

Autoritățile române au efectuat controale în aeroportul "Henri Coandă" și au depistat două femei cu un comportament suspect. Bagajele de cală a celor două au fost analizate amănunțit. Ce au descoperit în pungile de cereale ascunse printre lucruri.

colaj foto cu politia care a descoperit cereale Galerie
Cele două femei descoperite de poliție au fost ridicate imediat. | shutterstock.com

Polițiștii au descoperit, disimulate în pungi cu cereale, o cantitate mare de bijuterii din metal alb şi galben - brăţări, inele, medalioane, metal presupus a fi aur şi argint.

Citește și: Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut

Poliţiştii de frontieră au descoperit, pe Aeroportul "Henri Coandă", aproximativ 4 kg de bijuterii din metal galben şi alb în pungi de cereale

Poliţiştii de frontieră au descoperit, pe Aeroportul "Henri Coandă", aproximativ 4 kg de bijuterii din metal galben şi alb, presupus a fi aur, respectiv argint, ascunse în pungi de cereale, pe care două femei încercau să le introducă ilegal în ţară.

Citește și: O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”

"Luni, în jurul orei 00,30, la punctul de frontieră Aeroport 'Henri Coandă', s-au prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, două femei cu cetăţenie română. După ce au intrat în posesia bagajelor, acestea au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor şi au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde - nimic de declarat", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, luni, potrivit Agerpres.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor de cală ale celor două persoane.

"Bunurile, în greutate totală de 3.783 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcţie de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun", arată sursa citată.

Cazul bărbatului din India descoperit cu 47 de pitoni în bagaj, pe aeroport

Autorităţile de pe aeroportul din Tiruchirapalli, sudul Indiei, au reţinut un bărbat care încerca să introducă ilegal în ţară 47 de pitoni din Malaezia, au informat marţi mass-media din India şi Malaezia, relatează Agerpres.

Citește și: Țara în care berea este făcută cu apă de duș reciclată de la o clădire de apartamente de lux. Ce gust are băutura răcoritoare

Bărbatul din Chennai, capitala statului indian Tamil Nadu, avea în bagaj şi două şopârle când a sosit din Kuala Lumpur. El a fost oprit de vameşii care au devenit suspicioşi. Reptilele, care se aflau în cutii cu găuri în ele, au fost confiscate şi urmează să fie trimise înapoi în Malaezia.

Nu se ştie motivul pentru care bărbatul a încercat să introducă ilegal în ţară reptilele. Ziarul Malay Mail a informat că traficanţii de animale sălbatice încearcă să aducă adesea în India reptile exotice din Asia de Sud-Est.

Citește și: Un medic din Urlați i-a cusut în picior unui tânăr mânerul de frână de la bicicletă și l-a trimis acasă "rezolvat". Cazul bizar

Avertisment pentru părinții care le permit copiilor să facă asta în concediu! O practică tot mai populară le lasă arsuri... Momentul în care un turist care mergea pe motocicletă se oprește să hrănească un urs pe Transfăgărăşan. A scăpat la limi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x