Antena Căutare

Ce cuvinte grele au rostit preoții la parastasul lui Alin Pintican, băiatul mort într-un accident de mașină, imediat după divorț

Andrei Pintican, tânărul mort într-un accident de mașină, imediat după divorțul de fosta soție, a fost condus pe ultimul drum de tineri cu aceeași pasiune ca și a lui: mașinile. Zeci de mașini BMW, cu poza lui Andrei Pintican pe geam s-au îndreptat către capela unde a fost depus trupul tânărului inginer, supranumit și ,,tatăl diselurilor".

Sfâșietor! Prelegeri dureroase s-au spus la căpătâiul lui Andrei Pintican, băiatul mort în accident, imediat după divorț. Preoții au vorbit despre viața personală a băiatului cu femeia care l-a împins la moarte:,,s-a căsătorit cu ,,fetița frumoasă Iustina, cu care a avut o nuntă mare, ca în povești, plină de voioșie, la care au luat parte, toți cei dragi lor. Și-a iubit soția mai mult decât pe sine însuși, a respectat-o și a îndrăgit-o fără încetare până..."

Andrei Pintican, tânărul mort într-un accident de mașină, imediat după divorțul de fosta soție, a fost condus pe ultimul drum de tineri cu aceeași pasiune ca și a lui: mașinile. Zeci de mașini BMW, cu poza lui Andrei Pintican pe geam s-au îndreptat către capela unde a fost depus trupul tânărului inginer, supranumit și ,,tatăl diselurilor".
Atât pe perioada oficierii slujbei, cât și în drumul spre locul de veci, mașinile au fost pornite cu turația motorului la cel mai mare nivel, zgomot care avea să lase amprenta unei puternice suferințe pe care Andrei a lăsat-o în sufletul tuturor.

După ce s-au rugat pentru odihna sufletului lui Andrei, în vârstă de 27 de ani, doi dintre preoți au transmis câteva mesaje tuturor celor prezenți. Preoții au vorbit despre semnificația vieții, despre menirea fiecărui om pe pământ, istorisiri religioase, dar nu în ultimul rând despre Andrei Marius, un băiat cuminte și atât de iubit de toată lumea.

Ce au spus preoții despre Alin Pintican:

,,Andrei Marius era un om onest și blând, plin de viață, un suflet bun care dăruia mai mult decât avea. Acest lucru v-a adus astăzi aici, această apropiere de acest tânăr frumos și extrem d epriceput în slujba lui, d eo bunătate și de o blândețe și de o rapiditate în a vă rezolva problemele cum nimeni nu o făcea.(...) Era un cunoscut al motoarelor, mai ales al BMW-urilor, un mare cunoscător și un iubitor de viteză, dar cărui copil nu îi place viteza și nu îi place zgomotul? De la câțiva cai putere, era în stare să ajungă să modeleze un motor până la sute de cai puetere. El putea să facă asta, avea o astfel de minte. Îi plăcea să vadă oamenii bucuroși de munca sa. I se umplea inima de bcuurie când oamenii îl apreciau. A oferit timpul cunoștințelor, veselia și dragostea, fără să ceară ceva în schimb. Cât de mult sunteți cei care ați fost ajutați de andrei și încă nu i-ați plătit? a întrebat retoric părintele.
Părintele a amintit că, în mai 2017, Andrei s-a căsătorit cu ,,fetița frumoasă Iustina, cu care a avut o nuntă mare, ca în povești, plină de voioșie, la care au luat parte, toți cei dragi lor. Și-a iubit soția mai mult decât pe sine însuși, a respectat-o și a îndrăgit-o fătă încetare până în ultima clipă, însă tinerii căsătoriți nu au apucat prea mult să se bucure de căsătoria lor, pentru că în decembrie a avut loc acel accident cumplit în urma căruia Andrei și-a lăsat soția singură. Acum, la această despărțire, își ia rămas bun de la soția Iustina ,,Tinuca, dragă, iartă-mă că am fost nevoit să plec și să te las asa devreme singură. Să nu uiți niciodată cât d emult te-am iubit și te-am respectat. Dacă ți-am greșit cu ceva, te rog să mă ierți'', a spus preotul, în numele lui Andrei.

Moartea lui Andrei a lăsat o familie îndurerată și marcată pe viață și sute de priteni sfâșiați și îndurerați de moartea prematură pe care iubitul lor prieten a avut-o.

Dumnezeu să îl odihnească!

Sursă:timponline.ro

România, pândită de un nou pericol! Anunțul autorităților care ne dă fiori înainte de Crăciun!... Gest inuman făcut de o liftieră a unui spital din Craiova! A cerut din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer, iar ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x