Antena Căutare

Ce este sucul verde pe care îl consuma Călin Donca în fiecare dimineață. El numește băutura o "licoare" | VIDEO

Ce este sucul verde pe care îl consuma în fiecare dimineață Călin Donca: "Sângele va sta sus în creier, nicidecum în stomac".

colaj foto cu calin donca si sucul verde Galerie
El numește băutura o "licoare" | VIDEO. | Captură TikTok Călin Donca

Călin Donca promova pe rețelele de socializare un stil de viață care te poate aduce cât mai aproape de viața de milionar. Oferea propriul exemplu ca etalon de reușită și nu mergea doar pe calea câștigurilor financiare, strategii și investiți, ci și pe ceea ce înseamnă alimentație corectă și sănătoasă.

Citește și: Cum arăta patul urias în care dormea Călin Donca cu soția și cei cinci copii ai lor. Imagini din vila de un milion de euro

Ce este sucul verde pe care îl consuma în fiecare dimineață Călin Donca: "Sângele va sta sus în creier, nicidecum în stomac"

Acesta a vorbit într-unul dintre videoclipurile sale postate pe rețelele de socializare despre “licoarea” pe care o consumă în fiecare dimineață pentru a avea un start al zilei plin de energie și pentru a-și menține sănătatea.

Mai mult, el spunea că este o licoare “a inteligenței“, făcând referire la beneficiile pe care le aduce smoothie-ul pe care îl prepară de fiecare dată.

“Facem rețeta pentru sucul verde, o să vezi ce simplu este dimineața în doar cinic minute să ai pregătită licoarea cu care îți începi ziua Și care te menține sănătos. Primul lucru de care ai nevoie din ingrediente este sucul de lămâie, după cum vedeți jumătate de pahar. După care celelalte ingrediente pe care le poți alege cum vrei tu, dar mai ales între ele să fie pătrunjel. Eu am mai pus și apoi pentru că îmi place modul în care funcționează și castravete, sau ce vrei tu în loc de castravete. Ideal ar fi să fie verde.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai verde în fiecare zi

Mai departe, aceste ingrediente se adaugă în Blender. Se amestecă undeva la 20 de secunde, după care vei vedea că se fac ca o pastă pe care e foarte greu să o consumi, de aceea, printr-o sită se va strecura lichidul, iar acest lichid mai departe se pune într-un pahar. Eu recomand o halbă pentru că e vorba de licoarea dimineții și cu cât bei mai mult cu atât vei avea mai multă energie, mai multă putere, mai mult inteligență. Pentru că sângele va sta sus în creier, nicidecum în stomac”, a spus Călin Donca în videoclipul de pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Orianda Donca, soția lui Călin Donca, de la o viață în sărăcie, la soție milionară cu cinci copii. Cine este și cum arată femeia

Prima declarație a lui Călin Donca din arest: "Dacă n-am...". Milionarul este acuzat de constituirea de grup i... (P) Cum să învăț pentru Bacalaureat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x