Antena Căutare

Ce înseamnă deplasarea pentru activități agricole, conform ordonanțelor militare. "Nu poate fi folosit de orice persoană"

Conform ordonanțelor militare, deplasarea pentru activități agricole este pentru persoanele care au principalul venit din agricultură.

Ce înseamnă deplasarea pentru activități agricole, conform ordonanțelor militare. "Nu poate fi folosit de orice persoană"
Adrian Oros

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat încă o dată ce înseamnă deplasarea pentru activități agricole, conform ordonanțelor militare.

El a spus că prevederea a fost inclusă pentru a-i proteja pe cei care obțin principalul venit din agricultură. Este vorba despre cei care merg la câmp sau ferme și cei care vând în piață.

Deplasarea, pe stare de urgență: De unde luăm declarația pe proprie răspundere și cum trebuie semnată

Acest articol nu poate fi folosit ca pretext pentru deplasărilor oricărei persoane care are în proprietate un teren. Lumea trebuie să înțeleagă că doar cei care din asta trăiesc, a căror activitate principală e agricultura sau industria alimentară pot beneficia de acest articol.

Ei trebuie să demonstreze că sunt producători agricoli, să demonstreze că principalul venit e din agricultură sau industria alimentară.

„Pot să-mi vizitez părinții de Paște sau să le duc produse?”. Cele mai frecvente întrebări ale românilor au primit răspuns​

Avertisment dur în Săptămâna Mare! Ce nu trebuie să ne lipsească, de fiecare dată când ieșim din casă, în afară de decla... Mențiune obligatorie în declarația pe propria răspundere, dacă mergeți cu mașina la service sau la spălătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x