Antena Căutare

Ce noi măsuri ar putea fi stabilite, luni, pentru a fi aplicate de la 1 iulie. Ce posibile schimbări se află pe agenda Guvernului

O serie de măsuri ce ar putea fi luate, de la 1 iulie, vor fi stabilite, luni, de Guvern, în contextul în care, în ultimele zile, s-a înregistrat o creștere alarmantă a numărului de noi cazuri de coronavirus în țară.

Ce noi măsuri ar putea fi stabilite, luni, pentru a fi aplicate de la 1 iulie. Ce posibile schimbări se află pe agenda Guvernului Galerie
Ce noi măsuri ar putea fi stabilite, luni, pentru a fi aplicate de la 1 iulie. Ce posibile schimbări se află pe agenda Guvernului | profimediaimages.ro

Luni, Guvernul trebuie să stabiliească cu exactitate dacă începând cu data de 1 iulie se vor redeschide restaurantele și se va impune măsura distanțării între mese de doi metri și dacă vor fi eliminate restricțiile în cazul teraselor.

De asemenea, pe parcursul zilei de luni, Executivul va trebui să ia decizii legate de evenimentele care au loc în interior, dacă acestea se pot desfășura cu număr mai mare de 20 de persoane și dacă cele din exterior se pot desfășura cu peste 50 de persoane.

Citește și: Raed Arafat, avertisment de ultim moment! Cea mai dură măsură ce s-ar putea lua în România, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus!

Tot mâine, reprezentanții Guvernului trebuie să ia o decizie importantă pentru foarte mulți artiști din România, și anume dacă sălile de spectacole și teatrele se vor deschide după data de 1 iulie, potrivit antena3.ro.

Toate aceste planuri făcute până acum de Executiv ar putea fi date peste cap de numărul mare de infectări, din ultimele două săptămâni, iar ministrul Sănătății anunța că se pot lua măsuri de restricții zonale.

Rezultate Loto 6 din 49, Joker și Noroc. Numerele extrase duminică, 28 iunie 2020... I-a crescut nota de la 4,60 la 8,10, la Evaluarea Națională 2020, după ce a făcut contestație! Părinții, revoltați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x