Antena Căutare

Raed Arafat, avertisment de ultim moment! Cea mai dură măsură ce s-ar putea lua în România, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus!

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis un avertisment pentru români, explicând ce măsură drastică s-ar putea lua în țară, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus (COVID-19). 

Raed Arafat, avertisment de ultim moment! Cea mai dură măsură ce s-ar putea lua în România, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus!
Raed Arafat, avertisment de ultim moment! Cea mai dură măsură ce s-ar putea lua în România, din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus!

„Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluţie: aşteptăm la spital! Primul venit, primul servit!

Stăm şi aşteptăm şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte ţări, să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic, dar este realitatea!”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

Până vineri, 26 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 25.697 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.181 au fost declarate vindecate şi externate.

Citește și: Raed Arafat, negru de supărare! Ce i s-a întâmplat într-o benzinărie. „Doamnele de acolo nu au intervenit”

Însă, 1.579 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. În intervalul 25.06.2020 (10:00) – 26.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 14 decese (7 bărbaţi şi 7 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Botoşani, Brăila, Braşov, Constanţa, Gorj, Ilfov şi Vrancea. Dintre acestea, două decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 3 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 2 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 411 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI sunt internaţi 186 de pacienţi. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 1.121 de persoane. Alte 73.992 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. La nivel naţional, au fost prelucrate 675.382 de teste.

A salvat vieți, la 25 de ani, și s-a ridicat către cer! Cinci persoane vor trăi normal, datorită ei - VIDEO... Rezultatele finale de la Evaluare Națională 2020 au fost afișate! Câți elevi au luat 10 pe linie! Totalul, aproape dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x