Căutare Live

Umilință supremă pentru politicianul care a dat Bacalaureatul la 42 de ani. Ce a declarat despre nota 3,60 luată la Română

Umilință supremă pentru lider PNL, care a dat bacalaureatul la 42 de ani. Politicianul din Vrancea a luat nota 3,60 la Limba Română, motiv pentru care a picat "examenul maturității". Contactat de presa locală, Daniel Moroșanu a reacționat cu optimism la aflarea rezultatelor.

Daniel Moroșanu a dat Bacul la 42 de ani

Daniel Moroșanu este Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea și a dat Bacul, printre absolvenții de liceu, la 42 de ani. Nu a reuşit însă să promoveze examenul, căci Limba Română i-a pus ceva probleme și n-a putut lua mai mult de 3,60, în ciuda faptului că măturisea că a făcut meditații. În schimb, la Istorie a luat nota 7,55, iar la proba de Geografie 8,65.

Citește și: Cristina, o elevă de 10, umilită la Evaluarea Națională! Copila a cedat, chiar în curtea școlii: „Mă furnicau foarte tare mâinile, tremuram și nu îmi puteam controla bărbia”

Politicianul care a dat Bacul la 42 de ani a făcut contestație la Română

Contactat telefonic de jurnaldevrancea.ro, Daniel Moroșanu a declarat că a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină minim nota 5 la Limba şi literatura română.

Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, la alegerile din 2016, conduce Organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședintele filialei vrâncene a PNL.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, declara Daniel Moroşanu pentru Adevărul, după prima probă susţinută la Bac.

Relatări din sala de operație: "Ar fi trebuit să trăiască încă 20 sau 30 de ani". Medici înmărmuriți în urma a... Ce au învățat românii din pandemia de Covid-19? Peste un sfert din oameni sunt mai interesaţi de asigurările de sănătate...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x