Antena Căutare

Ce NU ai voie să faci de FLORII! Încep sărbătorile pascale, uite ce trebuie să faci ca să îți meargă bine!

Floriile se prăznuiesc înainte de Paște, fiind marcat astfel începutul sărbătorilor pascale. Ca orice sărbătoare, aceasta are și numeroase tradiții și obiceiuri.

Floriile se prăznuiesc înainte de Paște, fiind marcat astfel începutul sărbătorilor pascale. Ca orice sărbătoare, aceasta are și numeroase tradiții și obiceiuri.

Astfel, oamenii culeg ramuri înmugurite de salcie, cu care se duc la biserică. Preotul le sfințește, urmând ca acestea să fie puse la icoane și la ferestre, pentru a preveni și trata diferitele boli.

Tot în această perioadă se spune că tinerele fete își visează ursitul. Femeiele aerisesc diferitele lucruri din casă, pe care le lasă la soare. Cine vrea să se mărite anul acesta este sfătuită să își scoată zestrea afară, pentru a-și atrage ursitul.

Un alt obicei le surprinde pe tinere fierbând busuioc la miezul nopții. Apa aceasta este folosită la spălat pe cap, iar apoi se aruncă la rădăcina unui pom înflorit.

Se spune că nu ai voie să plantezi copaci sau să te speli pe cap odată ce se ivesc zorile, căci întreg părul îți va albi.

Tot astăzi, în anumite zone ale țări există obiceiul cărățării mormintelor, unde apoi se pun crenguțe de salcie.

Ce vor bărbații de la femei? S-a elucidat misterul! Uite cum să CUCEREȘTI urmând aceste sfaturi simple!... Așa începe TOTUL! Adio, PENSII! România se va prăbuși atunci când se va întâmpla ASTA! Atenție, nu mai e mult! Uite ce n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x