Antena Căutare

Ce riscă Ștefan Risipiceanu, posibilul complice al lui Dincă. Anunțul făcut de procurorul-șef DIICOT

Ștefan Risipiceanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, riscă 12 ani de închisoare, în cazul în care va fi găsit vinovat. 

Conform procurorului-șef al DIICOT, Rispiceanu, cunoscut și sub numele ”Fănică”, ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra răpită la începutul lunii aprilie a acesteui an, atât cu Gheorghe Dincă, cât și singur.

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

Timp de cinci luni de zile, el a stat sub nasul anchetatorilor și a dat interviuri presei. Abia ieri a fost arestat, iar astăzi va afla dacă va fi arestat preventiv.

Vecinul lui Dincă află dacă va fi arestat. Ştefan Risipiceanu, acuzat de complicitate

Ieri, în faţa celor de la DIICOT şi celor de la IGPR a spus că nu recunoaşte nimic pentru că, deşi i-au fost prezentate probele, a spus că vrea să vadă tot dosarul şi toate probele care îl incriminează. Dosarul a ajuns, însă, la Tribunalul București. Este acuzaţie de viol în formă agravantă asupra sa, riscă 12 ani de închisoare

Antrenorul emerit Ion Puică a încetat din viaţă... Postul ţinut corect, o metodă excelentă de detoxifiere! Idei de preparate pe care trebuie să le încerci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x