Antena Căutare

Ce s-a ales de vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel. Imagini cu locuința din 2 Mai a marelui actor român

Regretatul actor a construit vila pentru el și familia sa, însă, după ce a început să se confrunte cu probleme de sănătate, casa a fost închiriată în scop turistic. Află din rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu locuința din 2 Mai, la zece luni de la moartea lui Alexandru Arșinel!

Ce s-a ales de vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel. Imagini cu locuința din 2 Mai a marelui actor român Galerie
Ce s-a ales de vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel. Imagini cu locuința din 2 Mai a marelui actor român | Hepta

Alexandru Arșinel avea în posesie o vilă pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea 2 Mai, care, la un moment dat, a fost închiriată în scop turistic. Însă, odată cu moartea marelui actor, mulți s-au întrebat ce se va alege de această casă.

Citește și: Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a murit. S-a stins din viață la 9 luni de la decesul actorului. Cine a dat vestea tristă

Ce s-a ales de vila lui Alexandru Arșinel de pe litoralul românesc, la zece luni de la moartea sa

Alexandru Arșinel construia vila de la 2 Mai pentru el și familia sa, însă, din anul 2018 și după ce a început să se confrunte cu probleme de sănătate, a decis să închirieze casa în scop turistic, potrivit Viva.

Se pare că această vilă s-ar afla în apropierea locuinței regretatei actrițe, Stela Popescu, fiind, de asemenea, situată la aproximativ două minute de plajă.

Acum, la zece luni de la moartea lui Alexandru Arșinel, vila de pe litoralul românesc se află într-un stadiu impecabil, ea fiind bine întreținută. În plus, casa se bucură și de un scor de 9,7 din partea clienților, potrivit unui site de închirieri, citat de sursa menționată mai sus.

Așadar, având în vedere că încă se află pe site-ul de închiriere, iar în fotografiile cu vila se pot vedea mașini parcate în fața casei, putem spune că aceasta continuă să fie ocupată de turiști.

Aici pot fi văzute imagini cu vila lui Alexandru Arșinel din 2 Mai:

Nu doar interiorul și exteriorul casei arată foarte bine, ci și utilitățile o fac să fie potrivită pentru locuit. Astfel, pe lângă bucătăria și baia mobilate complet, casa dispune de aer condiționat, mașină de spălat și un grătar.

Cu toate acestea, se pare că vila ar fi fost spartă de hoți de cinci ori de-a lungul timpului, potrivit Viva.

Cât costă să închiriezi vila lui Alexandru Arșinel în sezonul estival

Vila lui Alexandru Arșinel din 2 Mai apare pe booking.com, un site de închirieri, de unde poate fi rezervată, precum se înțelege din prezentarea sa:

„Casa Andrei se află la aproximativ 2,3 km de plaja Amphora și oferă cazare cu grădină şi balcon. Această vilă cu aer condiționat are 3 dormitoare, TV cu ecran plat, zonă de luat masa și bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse. La această proprietate există o terasă și facilități de grătar, iar oaspeții pot face ciclism în apropiere. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 75 km de Casa Andrei.”

Se pare că turiștii care vor să închirieze vila în perioada de vârf de sezon o pot face doar pe o perioadă de minimum trei zile, potrivit Viva. De exemplu, între 24 și 27 august, doi adulți pot închiria vila lui Alexandru Arșinel la un preț de 4440 de lei pentru trei nopți.

Citește și: Decizia pe care au luat-o copiii lui Alexandru Arșinel, după moartea actorului. Ce se va întâmpla cu mama lor: „Nu mai e acasă”

Pericolul ascuns din coaja ardeiului gras. Ce poți face că să eviți problemele pe care le poate cauza... (P) Cu Creditul de nevoi personale Expresso de la BRD, orice plan îți iese bine din prima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x