Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce s-a găsit în casa lui Emi Pian, de fapt! Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea: „Ne supunem”

Moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea) a scos la iveală un detaliu complet neașteptat. S-a aflat peste ce au dat anchetatorii, în casa interlopului ucis recent de un clan rival.

Ce s-a găsit în casa lui Emi Pian (Florin Mototolea)

În fiecare zi se află noi și noi detalii surprinzătoare despre cazul morții lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu. La scurt timp după deces, anchetatorii au mers la casa acestuia, iar perchezițiile au scos la iveală un fapt complet neașteptat.

Ce au găsit anchetatorii în casa lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu

Procurorii veniți la casa lui Emi Pian au vrut să afle ce ascunde clanul Duduianu în casa liderului mort. După numeroase percheziții, avocata clanului Duduianu, Violeta Podolianu, a venit cu lămuriri pe acest subiect.

citește și: Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

„Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie. (…) Emi nu era o persoană agresivă. Nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu umbla cu cuțite”, a afirmat Violeta Podolianu, avocata lui Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian.

Ce s-a găsit în casa lui Emi Pian, de fapt! Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea: „Ne supunem”

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

Mai mult decât atât, femeia susține că îi cunoaște pe cei din clanul Duduianu și spune că i se pare nedrept ceea ce se petrece, căci verificările făcute în casa victimei nu au sens. În casa lui Emi Pian (Florin Mototolea) nu au fpst găsite bunuri sau substanțe interzise, dar procurorii au luat la verificat inclusiv documentele proprietăților acestuia.

citește și: Fratele lui Emi Pian, suspect de omor! Ispita Bianca Pop i-a fost iubită și a dezvăluit ce s-a întâmplat: „I-am blocat”

„Daca as putea sa fac o supozitie – sunt clientii mei si ii cunosc de peste 20 de ani – as spune ca este putin inegal tratamentul (la care sunt supusi membrii clanului -n.r.) avand in vedere ca Emi a fost omorat. Emi nu era o persoana agresiva, nu umbla cu cutite, nu a deranjat niciodata pe nimeni – ma refer ca si comportament in societate. Aceasta este dispozitia procurorilor, ne supunem”, a mai explicat Violeta Podolianu, potrivit celor de la Realitatea.net.

Avocata clanului Duduianu susține că Emi Pian era un om bun în comparație cu alți lideri din clanurile lumii interlope și acesta nu a purtat niciodată un cuțit asupra sa și nici nu a amenințat persoane vreodată.

Recomandari