Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

A fost arestat! Ce s-a găsit în TIR-ul condus de șoferul care a omorât o mamă și un bebeluș, printr-o manevră ilegală

Revoltător! Ce avea în mașină șoferul care a provocat accidentul în urma căruia o mămă și bebelului ei au murit, pe autostrada A1.

A fost arestat! Ce s-a găsit în TIR-ul condus de șoferul care a omorât o mamă și un bebeluș, printr-o manevră ilegală

ISU Argeș

Șoferul de TIR care a omorât o copilă de doi ani, dar și pe mama acesteia, într-un accident de pe autostrada București-Pitești a fost arestat.

Bărbatul aflat la volanul TIR-ului avea instalat un magnet pe tahograf, care îi permitea acestuia să falsifice înregistrarea timpilor de odihnă, dar și a vitezei camionului.

La kilometrul 108 al autostrăzii București-Pitești, șoferul TIR-ului cu numere de Suceava ar fi trebuit să facă dreapta, dar a ratat ieșirea de pe autostradă. Ca să nu ocolească 10 kilometri, a dat cu spatele și a început să întoarcă mastodontul, potrivit Antena3.

Şoferul mașinii care venea din urmă nu l-a văzut la timp şi a intrat direct sub remorca camionului.

Fetiţa care se afla în scaunul copilului, pe bancheta din spate, a murit pe loc. Mama a fost transportată la Spitalul de Urgență din Pitești, unde s-a stins din viață, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Şoferul a fost singurul care a scăpat cu viaţă din autoturism. Bărbatul care se afla la volanul TIRului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Recomandari