Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu. Unde au ajuns, după ce au fost la un pas de moarte. „Plâng și acum”

Câinii Cristinei Țopescu au reușit să supraviețuiască după ce nu au fost hrăniți zile întregi, timp în care jurnalista s-a aflat fără viață, în locuința ei, fără ca cineva să știe. Patrupedele suferă și acum.

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu. Unde au ajuns, după ce au fost la un pas de moarte. „Plâng și acum”
Cristina Țopescu

Un apropiat al Cristinei Țopescu susține că animalele de care avea grijă jurnalista nu sunt foarte sociabile şi plâng în continuare. Câinii au fost luați de ea de pe stradă și îngrijiți în fiecare zi.

După ce Cristina Țopescu a fost descoperită fără viață în locuința ei, câinii au fost luați de Kuki Bărbuceanu, președintele unui asociații pentru protecția animalelor, dar și un bun prieten al jurnalistei.

Între timp, câinii Cristinei Țopescu, care erau deshidratați, la un pas de moarte, au fost îngrijiți și sunt gata de adopție. Însă, momentan, nimeni nu și-a manifestat dorința de a-i lua în grijă.

„Patrupedele sunt într-un adăpost în acest moment. Au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp.

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, a declarat un apropiat al Cristinei Țopescu.

Cele mai poluate oraşe din România. România trebuie să ia măsuri urgente cu nivelul ridicat al poluării... Pacienta a căzut în WC! Pe bune! S-a prăbușit podeaua! „M-a sunat doamna doctor și am trimis doi oameni să o ridice”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x