Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea jurnalistei. „Este inuman!”

Mama Cristinei Țopescu, care s-a mutat în Germania cu mulți ani înainte de Revoluție, a suferit un șoc când a aflat că fiica ei a murit, mai ales că a primit vestea într-un mod cumplit.

Cristina Țopescu și mama ei, Rodica Țopescu.

Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a descoperit că fosta jurnalistă a decedat în locuința ei, a făcut, recent, o înregistrare audio în care a povestit mai multe amănunte din viața acesteia. Ea a precizat și cum a aflat mama jurnalistei despre moartea fiicei sale.

„Mama Cristinei a aflat de moartea ei de la televizor. S-a aflat de la 112, pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu.

Mama Cristinei Țopescu a ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus sicriul cu trupul fiicei sale. I-a adus jurnalistei o coroană cu un mesaj sfâșietor.

Mama Cristinei Țopescu a aprins o lumânare, s-a rugat, a stat de vorbă cu persoanele aflate în capelă, și după circa o oră a plecat. A ieșit din capelă ținând în mână o jucărie, un cățel mic, pe care a spus că l-a primit lângă sicriu.

Au fost momente dureroase și joi, la crematoriul Vitan Bârzești, acolo unde trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat, așa cum jurnalista și-a dorit. Mama jurnalistei a avut nevoie de sprijin în acele clipe grele.

Printre cei care au venit să-și ia rămas bun s-a numărat și Ștefan Bănică, cel cu care Cristina a avut o relație la începutul anilor 90.

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu din prima căsătorie a acestuia, cu Rodica Țopescu.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro