Antena Căutare

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea jurnalistei. „Este inuman!”

Mama Cristinei Țopescu, care s-a mutat în Germania cu mulți ani înainte de Revoluție, a suferit un șoc când a aflat că fiica ei a murit, mai ales că a primit vestea într-un mod cumplit.

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea jurnalistei. „Este inuman!”
Cristina Țopescu și mama ei, Rodica Țopescu.

Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a descoperit că fosta jurnalistă a decedat în locuința ei, a făcut, recent, o înregistrare audio în care a povestit mai multe amănunte din viața acesteia. Ea a precizat și cum a aflat mama jurnalistei despre moartea fiicei sale.

„Mama Cristinei a aflat de moartea ei de la televizor. S-a aflat de la 112, pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu.

Mama Cristinei Țopescu a ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus sicriul cu trupul fiicei sale. I-a adus jurnalistei o coroană cu un mesaj sfâșietor.

Mama Cristinei Țopescu a aprins o lumânare, s-a rugat, a stat de vorbă cu persoanele aflate în capelă, și după circa o oră a plecat. A ieșit din capelă ținând în mână o jucărie, un cățel mic, pe care a spus că l-a primit lângă sicriu.

Au fost momente dureroase și joi, la crematoriul Vitan Bârzești, acolo unde trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat, așa cum jurnalista și-a dorit. Mama jurnalistei a avut nevoie de sprijin în acele clipe grele.

Printre cei care au venit să-și ia rămas bun s-a numărat și Ștefan Bănică, cel cu care Cristina a avut o relație la începutul anilor 90.

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu din prima căsătorie a acestuia, cu Rodica Țopescu.

Se schimbă vârsta de pensionare pentru profesoare, învățătoare și educatoare! Când vor putea ieși la pensie... Autostrada A4, umplută de bălegar! „Imaginea neglijenței maxime și lipsei de respect pentru ceilalți participanți la tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x