Ce s-a întâmplat cu fata aruncată într-o mașină și răpită, în plină stradă. Unde a fost dusă Diana de cei trei bărbați care au atacat-o?

Diana a fost răpită, miercuri seara, de pe o stradă din Pitești. Trei bărbați au imobilizat-o și au aruncat-o într-o mașină, apoi s-au făcut nevăzuți. După două zile de căutări, adolescenta a fost găsită.

Ce s-a întâmplat cu fata aruncată într-o mașină și răpită, în plină stradă, în Pitești

Dispariția unei adolescente de 17 ani a fost raportată de părinții fetei în seara de 6 mai. După două zile de căutări, Diana a fost identificată de poliţiştii argeşeni în colaborare cu politiştii din cadrul IPJ Vâlcea.

„O echipă de la Biroul de Investigatii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetprilor”, precizază, vineri, Biroul de presă al IPJ Argeş.

Diana a fost văzută ultima oară miercuri seara, în timp ce era urcată de trei bărbați într-o mașină, cu forţa. Tatăl ei a fost cel care a alertat poliția.

Citește și:

Numărul infectărilor cu noul coronavirus a explodat în ultimele ore! Specialiștii se pregătesc pentru ce e mai rău, în următoarele zile: „Nu s-au respectat măsurile”

„În seara de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și:

„Muriți de mâna mea cum voi veni acasă!” Bărbatul care a băgat în carantină un cartier întreg își amenință vecinii, de pe patul de spital

Poliția a declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri