Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Fiul lui Gheorghe Dincă, lăsat liber după ce i-a agresat pe jurnaliștii aflați în fața CNA. Daniel Dincă a fost audiat ore în șir 

Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, care este principalul suspect în cazul de la Caracal, i-a agresat pe jurnaliștii aflați în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), dar, după ore în șir de audieri, el a fost lăsat liber. 

Fiul lui Gheorghe Dincă, lăsat liber după ce i-a agresat pe jurnaliștii aflați în fața CNA. Daniel Dincă a fost audiat ore în șir

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost audiat în noaptea de marți spre miercuri iar apoi a fost lăsat să plece, fără ca polițiștii să emită o măsură restrictivă împotriva sa.

Reamintim că Daniel Dincă a mers marți seară la Secția 2 de Poliție pentru a da declarații, la scurt timp după ce i-a agresat pe jurnaliștii aflați la sediul CNA.

ULTIMĂ ORĂ. Fiul lui Gheorghe Dincă s-a predat la poliție după ce a agresat mai mulți jurnaliști

Înainte de a se preda, însă, el a avut o intervenție telefonică la Antena 3: ”Când vine poliția dau declarații, nu e nicio problemă. Doi colegi de-ai dumneavoastră au făcut tot posibilul să însceneze tot să aveți publicitate la televizor pe seama familiei”, a declarat fiul lui Gheorghe Dincă.

Cum s-a întâmplat totul

Fiul lui Gheorghe Dincă venise împreună cu sora sa la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni. La ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii prezenți în fața sediului instituției, aceștia dorind să stea de vorbă cu el. Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. Colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul postului România TV.

Recomandari