"Lua pastile pentru atacurile de panică, uneori cu alcool! " Certificatul de deces al lui Costin Mărculescu a ajuns în presă. Motivul oficial al morții

Noi date din raportul autopsiei în cazul actorului Costin Mărculescu arată că actorul a avut o suferinţă cardiacă. Motivul morții a fost confirmat de certificatul de deces: Mărculescu a făcut infact. Rezultatele toxicologice urmează să stabilească dacă avea alte substanțe în sânge, mai ales că ultima sa iubită a declarat public faptul că lua pastile pentru atacurile de panică. 

Costin Mărculescu a murit

În certificatul de deces a lui Costin Mărculescu, obținut exclusiv de Spynews.ro, se afară că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”. Mărculescu a făcut infarct, confirmă documentul, în care sunt menționate afecțiuni precum miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

"Lua pastile pentru atacurile de panică, uneori cu alcool! " Certificatul de deces al lui Costin Mărculescu a ajuns în presă. Motivul oficial al morții

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Costin Mărculescu

spynews.ro

Foto: spynews.ro

UPDATE. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu, depus la o biserică din Capitală. Noi detalii despre moartea actorului

Urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice, cele care vor determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise sau dacă a luat anumite medicamente înainte de a muri.

Fosta iubită: Costin Mărculescu lua pastile pentru atacurile de panică

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a mărturisit că actorul avea probleme cu alcoolul, notează Antena Stars. Mai mult de atât, aceasta susține că este posibil ca regretatul să fi combinat medicamentele pe care le lua pentru atacurile de panică suferite, cu anumite medicamente, ducând la infarct.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus femeia.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri