Live acumFilm: Patru frati
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

De ce a murit Costin Mărculescu. Ultima sa iubită a făcut o dezvăluire. „Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă”

Costin Mărculescu a fost găsit mort, la 51 de ani, în locuința sa, în cadă. Ultima sa iubită a dat câteva indicii despre posibila cauză a decesului său, urmând ca necropsia să fie făcută, în cursul zilei de joi.

De ce a murit Costin Mărculescu. Ultima sa iubită a făcut o dezvăluire. „Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă”

Facebook

UPDATE. Medicii legiști ar fi finalizat autopsia în cazul lui Costin Mărculescu și ar fi anunțat că acesta a murit de infarct, potrivit România TV.

Inițial, potrivit unor surse ale Mediafax, anchetatorii au spus că actorul Costin Mărculescu a murit în urmă cu câteva zile, au precizat, urmând ca medicul legist să stabilească data şi cauza decesului.

Echipele de poliţişti şi de pompieri l-au găsit, azi-noapte, pe Costin Mărculescu fără suflare, în baie, şi fără urme de violenţă pe corp.

Potrivit ultimei iubite a lui Costin Mărculescu, actorul care a jucat în „Liceenii” suferea de inimă și chema, lunar, salvarea.

Cauza decesului actorului Costin Mărculescu ar putea fi un infarct sau un accident vascular cerebral.

„Se știe faptul că avea stări mai depresive în ultimul timp, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute, în ultimii ani, pe partea de carieră. Însă din alte motive nu știu să fi fost supărat”, a spus o prietenă a lui Costin Mărculescu, la „Observator”.

Mara Bănică, prietenă a lui Costin Mărculescu, crede că actorului i s-a făcut rău din cauza unei afecţiuni netratate.

„Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile. El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant”, a spus Mara Bănică.

„Avea probleme cu inima. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct”, a spus Mara Bănică.

Însă, cauza morții lui Costin Mărculescu va fi stabilită în urma unei autopsii.

Primul mesaj al autorităților, în cazul morții lui Costin Mărculescu

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

A murit ”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!” Mărculescu se gândea la suicid, comparându-se cu Mădălina Manole!

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București,

Din primele cercetări efectuate la miezul nopții, pe corpul lui Costin Mărculescu nu au fost găsite urme de violență.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției.

Trupul neînsuflețit al lui Mărculescu se află la INML, de unde familia sa îl va ridica, după ce va fi făcută autopsia.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro