Antena Căutare

Ce se află în mormântul Elodiei Ghinescu. Preotul Paltin: ”Cazuri ca acestea nu s-au mai întâmplat nicăieri în țara noastră!”

Au trecut mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, iar acum ies la iveală detalii controversate despre mormântul acesteia. 


Au trecut mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, iar acum ies la iveală detalii controversate despre mormântul acesteia.

Citește și: Elodia Ghinescu fericita, primele imagini adevarate

Mai exact, după ce Elodia a fost declarată, oficial, moartă, părinții au decis să-i cumpere un loc de veci, ca să aibă unde să-i ducă o floare, să se roage pentru sufletul ei. Acest caz este unic în România, pentru că în locul în care ar fi trebuit să fie îngropată Elodia, părinții ei au dus un sicriu gol, în care au așezat câteva lucruri de-ale femeii.

Citește și: „Elodia” a reapărut! Mesajul postat pe Facebook, care a stârnit rumoare în mediul online: „Până când moartea vă va despărți”

Ba mai mult, mama Elodiei a adus un preot care s-a ocupat de sfințirea locului de vechi, preotul Paltin, rudă cu familia acesteia, explicând întreg ritualul:”Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă, știu că familia i-a făcut ulterior și parastas. (…) Cazuri ca acesta nu s-au mai întâmplat nici în țara noastră, nici în întreaga Biserică Ortodoxă Română! Eu cred că este singurul caz din țara noastră de genul acesta, să nu se descopere cadavrul”, a povestit la acea vreme preotul, potrivit Antena stars.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

Piatra Neamț: Protest față de decizia instanței privind pierderea Cheilor Bicazului către Harghita... Barem Limba Română BAC 2019: Vezi barem subiecte profil Real! Rezolvări și notă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x