Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Facebook. Primul mesaj al oficialilor companiei

Oficialii companiei Facebook au transmis că lucrează pentru a remedia problema ce a apărut, miercuri, la platforma de socializare. Aceștia au confirmat că nu este vorba despre un atac DDoS.

Oficialii companiei Facebook au transmis că lucrează pentru a remedia problema ce a apărut, miercuri, la platforma de socializare. Aceștia au confirmat că nu este vorba despre un atac DDoS.

„Știm că unii utilizatori au probleme în accesarea aplicațiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând posibil. Putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS”, au transmis oficialii companiei Facebook.

DDoS (Designated Denial of Service - Refuzarea serviciului desemnat) reprezintă o tehnică folosită de infractori pentru a întrerupe funcționarea site-urilor web sau pentru a le face să cadă. Această tehnică presupune trimiterea a milioane de solicitări de pagini către un site web (ca atunci când apeși tasta F5 pentru a reîmprospăta o pagină web), până când, în final, site-ul cedează.

Facebook a picat în mai multe țări, inclusiv în România.

Utilizatorii nu pot publica mesaje pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la Facebook Messenger. Funcţia „share” este indisponibilă, fotografiile şi paginile nu se încarcă. Mai mult, există probleme și la logare.

Sesizări au fost deja trimise către downdetector.com, aplicaţia de sesizare a problemelor la reţea.

Un bebeluș a fost ars într-un incendiu din Vaslui! O asistentă medicală l-a scos din flăcări... Studentă de 20 de ani, moartă după ce a mâncat clătite! Tânăra s-a prăbușit la pământ și a început să tremure incontrola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x