Antena Căutare

Un bebeluș a fost ars într-un incendiu din Vaslui! O asistentă medicală l-a scos din flăcări

Un bebeluș a fost ars în Vaslui, pe 80% din suprafața corpului. Copilul a fost scos din flăcări de o asistentă medicală, în urma unui incendiu care a izbucnit într-o locuinţă.

Un bebeluș a fost ars în Vaslui, pe 80% din suprafața corpului. Copilul a fost scos din flăcări de o asistentă medicală, în urma unui incendiu care a izbucnit într-o locuinţă.

Incendiul în care a fost ars bebelușul a izbucnit în satul Emil Racoviţă din comuna Dănești.

Bebelușul a fost scos din flăcări în stop cardio-respirator.

„În urma incendiului, copilul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, acesta urmând a fi transportat la Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Florin Burghelea.

La locul incendiului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, potrivit ISU Vaslui, informează Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Dependența de alcool, o problemă gravă în România! Riscurile imense la care se supun consumatorii... Ce se întâmplă cu Facebook. Primul mesaj al oficialilor companiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x