Antena Căutare

Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor. Decizii de ultimă oră

Adrian Ursu a vorbit în cadrul Ediției Speciale cu Rareș Bogdan, Marius Budăi și Călin Popescu Tăriceanu despre declarația Violetei Alexandru, ministrul Muncii, cu privire la ce se va întâmpla la majorarea pensiilor în perioada următoare.

Ce a răspuns Violet Alexandru la întrebarea: "Se vor majora sau nu pensiile?"

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

"Aștept evaluarea ministrului Finanțelor pe care o va a face asupra încasărilor la buget pentru o necesară declarație publică pe acestă temă. Pensiile vor crește, de acest lucru vă pot asigura! Nu cred că este oportun să îngrijorez pensionarii, exprimându-mi părerea mea despre cât și cam cum ar fi (n.r mărirea). Aceste discuții despre cuantumul creșterii trebuie făcute dacă apare vreo schimbare, dar astăzi cum știți, banii sunt prinși în buget. Comunicarea se va face în scurtă vreme", spune Violeta Alexandru.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

Marcel Vela, anunț de maximă importanță: Ce se va întâmpla cu lista de măsuri pentru prima etapă de relaxare... Cluj: 50 de oameni confirmaţi cu coronavirus, toţi sunt asimptomatici. Aceștia sunt de la un centru de îngrijire a vârs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x