Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

În urma unui experiment pentru a verifica acuratețea testelor achiziționate din import pentru coronavirus, președintele Tanzaniei, Magufuli a descoperit că o capră, o oaie și un fruct pawpaw au ieșit pozitive. Acesta le-a atribuit nume umane și vârste pentru a fi înregistrate drept oameni la laborator.

Testele pentru COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie, în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

Potrivit site-ului interanțional aljazeera.com, Președintele Tanzaniei, John Magufuli, a respins kiturile de testare importate pentru coronavirus în urma unui experiment în care rezultatele au ieșit pozitive la eșantioanele prelevate dintr-o capră și un fruct pawpaw.

Magufuli, al cărui guvern a atras critici pentru că nu ofera informații cu privire la pandemie și care le-a cerut cetățenilor să se roage pentru dispariția coronavirusului, a spus că respectivele kituri au "erori tehnice".

Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest detaliu!”

Președintele a explicat că a instruit forțele de securitate să verifice calitatea kiturilor. Acestea au luat aleatoriu eșantioane non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw, de la o capra și o oaie, si le-au trimis la laborator etichetate cu nume și vârste de oameni. Tehnicienii de la laboratorul

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră pentru români: ”Starea de urgență nu va fi prelungită. Trebuie să mergem mai departe!”


Magufuli a făcut observațiile în timpul unui eveniment petrecut la Chato în nord-vestul Tanzaniei duminică. El a spus că au existat „erori tehnice” cu testele.


Probele non-umane au fost apoi trimise laboratorului din Tanzania pentru a testa coronavirusul, tehnicienii laboratorului neștiind originile lor.

Cum vor funcționa cabinetele stomatologice, după 15 mai. Noi reguli! Ce categorie de pacienți va aștepta cel mai mult și cum se vor face programările

Președintele a spus că probele de la capră, oaie și fruct au fost pozitive pentru COVID-19, adăugând că este posibil ca unele persoane să fie testate pozitiv chiar dacă nu au fost infectate de coronavirus.

Frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice, redeschise din 15 mai. Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: ”Oamenii se vor deplasa fără declarații!”

"Se întâmplă ceva. Am spus dinainte că nu ar trebui să acceptam că orice ajutor este cu intenție bună pentru această națiune", a afirmat Magufuli.

Ce înseamnă starea de alertă, ce va fi decretată în România din 15 mai. Iată ce obligații vor avea cetățenii!Tanzania a inregistrat pana acum 480 de cazuri de infectare cu coronavirus si 17 decese.

Ultimele știri